Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:30

23
تیر
کووید ۱۹ تاثیر طولانی مدت بر ضربان قلب دارد

کووید ۱۹ تاثیر طولانی مدت بر ضربان قلب دارد

نتایج یک تحقیق جدید تأیید کرده است که کووید ۱۹ اثرات طولانی مدت بر ضربان قلب افراد آلوده ایجاد می کند و همچنین باعث بروز سایر مشکلات قلبی و تأثیرات رفتاری و فیزیولوژیکی می شود.

به گزارش مهر ، افرادی که مبتلا به کووید ۱۹ می‌شوند بیشتر در معرض خطر ابتلاء به ضربان قلب نامنظم و سایر بیماری‌ها هستند که تا ماه‌ها پس از از بین رفتن علائم وجود دارد.

 

به گزارش مدیکال نیوز،این مطالعه نشان داد که به طور متوسط ۷۹ روز پس از ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ طول می‌کشد تا ضربان قلب انسان به حالت استراحت عادی برگردد.

 یافته‌های این مطالعه نشان داد که از هر شش نفری که دچار کووید ۱۹ شده اند، یک نفر پس از تجربه علائم اولیه خود با ضربان قلب نامنظم روبرو شده و سطح انرژی حداقل تا ۴ ماه بعد کاهش می‌یابد.

 در حال حاضر گزارشهای زیادی از بیماران به اصطلاح بهبودیافته از کووید ۱۹ و همچنین افزایش نارسایی قلبی و مرگ ناشی از آن گزارش شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی در کشورهای مختلف افزایش یافته است.

 

به منظور درک تأثیرات طولانی مدت عفونت، اطلاعات روزانه در مورد ضربان قلب (ضربان قلب در حالت استراحت)، خواب (مدت زمان) و فعالیت کلی (شمارش گام) جمع آوری می‌شد. این تجزیه و تحلیل شامل زنان و مردان بین ۱۸ تا ۷۶ سال بود.

 تیم تحقیق دریافت که افراد آلوده به کووید ۱۹ در مقایسه با افرادی که علائم داشتند اما کووید ۱۹ شان منفی بود، مدت زمان بیشتری برای بازگشت ضربان قلب در حالت استراحت، خواب و فعالیت طول کشید.

 دانشمندان متوجه آسیب عضله قلب و بافت محافظ اطراف آن شدند. آنچه محققان نمی‌دانند این است که این آسیب تا چه مدت ادامه دارد.

 

برچسب ها: قلب، ضربان قلب، کرونا، ویروس کرونا تعداد بازديد: 385 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز