Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 16:31

21
بهمن
با خواندن این کتاب ها با واقعیت های زندگی روبرو شوید و بهتر زندگی کنید

با خواندن این کتاب ها با واقعیت های زندگی روبرو شوید و بهتر زندگی کنید

پذیرش، یکی از رمزهای آرامش و شروع تغییر است. زمانی که افراد دست از انکار واقعیت‌های موجود بردارند و با آن‌ها رو به رو شوند؛ تغییرات ناشی از پذیرفتن شروع به شکل‌گیری می‌کنند و روند اتفاقات عوض خواهد شد.

پذیرش، یکی از رمزهای آرامش و شروع تغییر است. زمانی که افراد دست از انکار واقعیت‌های موجود بردارند و با آن‌ها رو به رو شوند؛ تغییرات ناشی از پذیرفتن شروع به شکل‌گیری می‌کنند و روند اتفاقات عوض خواهد شد. این آن نکته طلایی است که باید به هر فردی به خوبی آموزش داده شود تا بتواند زندگی بهتری را تجربه کند. در این مقاله چهار کتاب درخشان را به شما معرفی می‌کنیم که به شما قدرت رو به رو شدن با واقعیت‌های زندگی، پذیرش و در صورت نیاز تغییر آن‌ها را خواهند داد. این کتاب‌ها را به هیچ وجه از دست ندهید!

اگر میخواهید کتاب های بیشتری درباره زندگی بهتر بخوانید، اینجا را بخوانید.

 

 

  1. خودت باش دختر

زن ایده‌آل آن‌طور که داستان‌ها، فیلم‌ها و حتی شبکه‌های اجتماعی نشان داده می‌دهند، زنی است زیبا، ورزشکار، خندان و شاد، همیشه مرتب و موفق؛ اما بین زن ایده‌آل و زن واقعی تفاوت‌های زیادی وجود دارد. زنان واقعی هم خسته می‌شوند، ممکن است گاهی نامرتب باشند، عصبانی می‌شوند، گریه می‌کنند و تمام احساسات انسانی را در خودشان جا می‌دهند. این همان واقعیتی است که ریچل هالیس، نویسنده جوان کتاب خودت باش دختر با آن رو به رو شده است. او کتابش را بر اساس واقعیت‌هایی که برای خودش اتفاق افتاده‌اند، نوشته و قصد دارد با تمام وجود این واقعیت‌ها را با زنان دیگر هم به اشتراک بگذارد؛ واقعیت‌هایی مثل اینکه هر کسی به اندازه کافی خوب است، هر کسی به اندازه کافی موفق است و برای زیبا بودن نباید تن به استانداردهایی داد که دنیای امروزی تعریف می‌کند. ریچل هالیس در نسخه کامل «خودت باش دختر»، 20 دروغی را که منجر به ایجاد احساس بد در زنان می‌کند، برملا کرده و به زنان کمک می‌کند، با اعتماد به نفس خودشان را بپذیرند و دوست داشته باشند. خرید این کتاب که ماه‌ها در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های آمریکا قرار داشته، از دست ندهید و با خواندنش حال خودتان را خوب کنید.

 

 

 

 

 

  1. خودت را به فنا نده

بسیاری از نویسنده‌های حیطه‌های مختلف روانشناسی فکر می‌کنند اگر مرتب بگویند همه چیز عالی است، تمام مشکلات خواننده‌هایشان را رفع خواهند کرد؛ اما واقعیت این است که زندگی هر شخصی سختی‌های خودش را دارد و افراد تنها زمانی می‌توانند این سختی‌ها را مدیریت کنند، که واقعیت‌ها را دیده و آن‌ها را بپذیرند.

گری جان بیشاپ، نویسنده کتاب مطرح خودت را به فنا نده، نویسنده‌ای که چشم در چشم واقعیت می‌ایستد و زندگی را با تمام خوبی‌ها و بدی‌هایش به شما نشان می‌دهد. او به شما آموزش می‌دهد با وجود تمام تلخی‌ها و دیدگاه‌های منفی که ممکن است خواسته یا ناخواسته نسبت به خودتان داشته باشید، روند زندگی‌تان را عوض کرده و عادت‌های مثبتی در خودتان ایجاد کنید. در جملاتی از کتاب خودت را به فنا نده می‌خوانید: «در طی روز دو نوع گفتگو ذهن شما را با خود درگیر می‌کند: صحبت کردن با دیگران و گفتگو با خودتان. ممکن است از کسانی باشی که ادعا می‌کنند: «من با خودم حرف نمی‌زنم»؛ اما در حقیقت، بسیاری از گفتگوهایی که هر روز داری با خودت هست.» درست در همین بخش کتاب «خودت را به فنا نده» است که گری جان بیشاپ شما را نسبت به تاثیر گفتگوی درونی‌تان نسبت به دیدگاه شما درباره زندگی بیرونی و حتی خودتان آگاه می‌کند. از اینجا به بعد بیشاپ بدون مقدمه چینی و با روش‌هایی ساده که قبلا خودش آن‌ها را امتحان کرده، راه شما را به سمت پذیرش واقعیت‌ها و عوض کردن مسیر زندگی باز خواهد کرد. پیشنهاد می‌کنیم خواندن این کتاب را با یکی از بهترین ترجمه های آن، یعنی ترجمه فرشته ابراهیمی خواه شروع کنید و از آن لذت ببرید.

  1. کاری را بکن که دوست داری

حتما شما هم بارها از افراد موفق شنیده‌اید که هر کسی باید کاری آن انجام دهد که دوست دارد و راز موفقیت همین است. اما آیا این حرف واقعیت دارد؟ یعنی آیا می‌توان واقعا با همین روش عمل کرد و موفق شد؛ «میا توکومیتسو» نویسنده کتاب «کاری را بکن که دوست داری و دروغ‌های دیگر درباره موفقیت و خوشبختی» نسبت به این ادعا خوشبین نیست. او در کتاب بسیار جذابش توضیح می‌دهد که چطور دنیای سرمایه داری امروز می‌تواند از این جمله برای بالا بردن بهره‌وری کارکنانش به نفع خود استفاده کند و در نهایت سود اصلی را خودش ببرد. در این کتاب شما با واقعیت‌هایی رو به رو می‌شوید که یادتان می‌آورند که لزوما تلاش بی حد و حصر و استرس انجام کارهایی که دوست دارید، نمی‌تواند هدف نهایی شما و حتی به نفع‌تان باشد. کمترین تاثیری که خواندن کتاب «کاری را بکن که دوست داری» می‌تواند روی نحوه تفکر شما داشته باشد، این است که نسبت به جملات انگیزشی رایج در دنیای امروز حساسیت بیشتری نشان دهید و صرف اینکه عده زیادی روی آن تاکید دارند، خودتان را ملزم به پذیرفتن آن‌ها نکنید. به چالش کشیدن باورهای رایج از مهم‌ترین دستاوردهای خواندن این کتاب است که با مثال‌هایی از تحقیقات انجام شده در سراسر کتاب خواننده را به فکر کردن وامی‌دارد.

  1. همه چیز رو به فناست

اگر دوست دارید رو در روی واقعیت بایستید، در چشمانش زل بزنید و از آن نترسید، خواندن کتاب «همه چیز رو به فناست» را از دست ندهید. مارک منسون، نویسنده این کتاب یک باور اساسی دارد؛ اینکه درد و رنج، جزو ثابت جهان بوده و هر کس که تلاش کند از آن بگریزد، در حقیقت به شکنندگی بیشتر خودش کمک کرده است. بنابراین راه حل، گریز از درد نیست؛ بلکه مواجهه با آن و تغییر دیدگاه نسبت به زندگی است.

منسون معتقد است روابط شما، وضعیت کار و حتی سلامت شما بازتابی از انتخاب شما برای گریز از درد یا مواجهه با آن است. به همین دلیل است که عده‌ای موفق‌تر از بقیه عمل می‌کنند؛ چون به جای دنبال کردن لذت‌های زودگذر، سختی‌ها را به جان می‌خرند تا نتایج بهتری به دست آورند؛ اما این اتفاق در دنیای امروز کمرنگ شده و تلاش بیشتر مردم این است که از درد بگریزند و رنجی نکشند. منسون در کتاب جذاب «همه چیز رو به فناست» با ترجمه بسیار روان ابراهیم عامل محرابی باورهای شما را به چالش کشیده و روش تازه‌ای برای نگاه کردن به زندگی در دسترس‌تان خواهد گذاشت. 

 

برچسب ها: مطالعه، معرفی کتاب، کتاب، کتاب صوتی، خرید آنلاین، رپورتاژ آگهی تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز