تحریریه زندگی آنلاین :
تغذیه کودکان و مادران باردار و شیرده
تالیف: دکتر نسرین عاقلی
کتاب حاضر به منظور در اختیار گذاشتن اطلاعاتی در زمینه مباحث تغذیه کودکان و مادران باردار و شیرده در سه فصل تالیف شده است. در قسمت اول، در مورد اهمیت تغذیه کودکان و نیازهای آنان از دوران جنینی تا نوزادی، کودکی، دوران قبل و بعد از مدرسه و بالاخره تا دوران بلوغ و نوجوانی مطالبی عنوان شده است. در قسمت دوم، در مورد نیازهای تغذیهای در دوران بارداری و عوارض ناشی از کمبودهای تغذیهای، تغییرات فیزیولوژیکی در این دوران، مشکلات خاص ناشی از این دوران، عوامل تهدید کننده سلامتی مادر و احتیاطهای لازم برای سپری کردن این دوران بحث شده است. قسمت سوم مربوط به تغذیه در دوران شیردهی و مواد غذایی مورد نیاز مادر شیرده، عوارض مربوط به کمبود هر کدام از این مواد، مزایای شیر مادر و تلاشی که باید صورت بگیرد تا استفاده از شیر مادر مورد توجه مادران قرار گیرد، میباشد.
نقش تغذیه در سلامت و بیماریها
تالیف: دکتر نسرین عاقلی
هدف از تدوین این کتاب، در اختیار گذاشتن اطلاعاتی در مورد نقش و اهمیت هر کدام از مواد غذایی، عوارض ناشی از کمبود یا ازدیاد مصرف آنها، مقادیر مورد نیاز روزانه از هر کدام آنها، مواد غذایی غنی از آنها و نقش خاص آنها در سلامت و بیماریها میباشد. مطالب عنوان شده در این کتاب در دو بخش اصول تغذیه و تغذیه و بیماریها تدوین شده است. جداول، منابع غذایی و نکات رژیمی میتواند برای پزشکان، دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی و حتی عموم افراد مورد استفاده باشد.