Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:53

24
اردیبهشت
الماسی: سینمای ایران باید در سایه اسلام جلو برود

الماسی: سینمای ایران باید در سایه اسلام جلو برود

جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در رابطه با ضرورت مطالعه، تحقیق و پژوهش برای تولید آثار سینمایی گفت: اگر از مطالعه، تحقیق و پژوهش در سینما غافل شویم هنر هفتم به ابزاری برای شارلاتانیزم بدل می شود

تحریریه زندگی آنلاین : جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما در رابطه با ضرورت مطالعه، تحقیق و پژوهش برای تولید آثار سینمایی گفت: اگر از مطالعه، تحقیق و پژوهش در سینما غافل شویم هنر هفتم به ابزاری برای شارلاتانیزم بدل می شود؛ سینما امروزه در حال به یغما بردن فرهنگ و هویت ملی و دینی ما است و تنها با مطالعه و به کار گرفتن اندیشه و خرد است که می توان جلوی این فاجعه را گرفت.

فقدان مطالعه در تولید آثار سینمایی مانع توسعه فرهنگی

الماسی با بیان اینکه فقدان مطالعه و خرد در تولید آثار سینمایی مانع جدی در توسعه فرهنگی و اجتماعی ایجاد کرده اظهار داشت: ما وقتی در جامعه شناسی سینما دقت می کنیم متوجه می شویم کارکرد سینما به عنوان یک هنر و رسانه ارتباط جمعی و تکنولوژی تولید و توزیع مواهب اجتماعی و درک هرچه بهتر زندگی جمعی از اهم موضوعات است. کسی که اهل سینما باشد چه سینماگر و چه مخاطب بایستی درست مثل پدیدآورندگان خود سینما که تحرک مغزی و فکری و شعور انسانی شان این هنر-صنعت را خلق کرد نگاه کلان به سینما داشته باشند و تنها به عنوان ابزاری برای سرگرمی و تفریح به سینما نگاه نکنند.

این سینماگر متذکر شد: سینما یکی از اجزای آگاهی بخش در جامعه انسانی است؛ سینما باید معین به توسعه فرهنگی و فکری و شعور و معرفت انسانی در زندگی جمعی باشد. سینما باید رشد و توسعه فکری و فرهنگی را به جامعه هدیه دهد اما متأسفانه همواره عده ایکه از رانت های مختلف استفاده می کنند تلاش دارند تا سینما در حد همان روابط دکان و مغازه باقی بماند تا منافع شان از بین نرود.

بیشتربخوانید:

ما به انقراض سینمای کودک نزدیک نمی شویم؛ این سینما کاملاً منقرض شده است!

 

 

 

نقش تحقیق و پژوهش در سینما

بازیگر فیلم های سینمایی «خروج» و «عاشق فقیر» خاطرنشان کرد: تحقیق و پژوهش به سینماگر کمک می کند که بداند کارش چیست؛ پول در سینما با کسب در بازار و بقالی فرق دارد. در سینما خیلی از افراد نگاه کاسبکارانه دارند، این نوع نگاه دیگر در سینمای امروز شایسته نیست.

وی تأکید کرد: سینما می تواند جمعیت انسانی را مانند دانشگاه پرورش دهد؛ وظیفه سینما تولید و توزیع آگاهی و دانایی است. سینما یک زبان است و درست همانطور که ما از زبان بهره می بریم تا به دیگران اطلاعات دهیم سینما هم باید اطلاع و آگاهی بخش باشد.

الماسی یادآور شد: سال ها قبل بسیاری از فرهیختگان کشور با سینمای موسوم به سینمای لاله زاری مخالف بودند چرا که در فیلم های لاله زاری هیچ آگاهی و اندیشه و خردی وجود نداشت. پس از انقلاب اسلامی سعی شد سینما از این منظر دچار تحول شود و اتفاقاً ما در بازه زمانی توانستیم تغییرات جدی در سینما ایجاد کنیم اما متأسفانه طی سال های اخیر باز بسیاری از فیلم ها همان اهداف کاسبکارانه سینمای لاله زاری را دنبال می کنند.

 بیشتربخوانید:

دیگر کسی به دنیال کار خوب نیست ؛ دوبله سه چهار سال است به طور کامل نابود شده!

 

 

 

سینما در راستای اهداف و استراتژی جامعه

بازیگر فیلم های سینمایی «تابلویی برای عشق» و «نار و نی» افزود: سینما باید در امتداد اهداف و استراتژی های کلان جامعه باشد. ما بایستی اهداف روشن و افتخارآفرین برای رشد فرهنگی مان مشخص کنیم و سینما در جهت آن حرکت کند و همه ما باید در راستای آن هدف به سینما بها بدهیم.

وی در پایان این گفتگو تأکید کرد: سینمای ایران باید در سایه اسلام جلو برود چرا که اگر سینما از دانش و فهم تهی شود اسباب بازی احمقانه ای بیشتر نیست؛ متأسفانه امروزه سینما همین اسباب بازی احمقانه شده که ما باید با دغدغه مندی این پدیده شوم را در سینما از بین ببریم و خرد و اندیشه را در سینما جاری و ساری کنیم.

بیشتربخوانید:

بی گناه سریالی که حتی در نام هم خلاق نیست

 

 

 

برچسب ها: بازیگر سینما و تلویزیون، سینمای ایران، کارگردان سینما، جهانگیر الماسی تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز