اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
فیلة ماهی سمن 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
کنسرو نخودفرنگی 3 چهارم پیمانه
پیازچه خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
بی بی اسفناج خرد کرده 100 گرم
برنج باسماتی یا پاستای برنجی آبکش کرده 250 گرم
مواد لازم برای تهیه سس شوید
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 60 میلی لیتر
شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد سمن
فیله ماهی را با نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کنید.
آنگاه فیله را درون کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا آن را در صافی قرار دهید تا خنک شود.
سپس در ظرف مناسبی فیله ماهی، نخود فرنگی، پیازچه، اسفناج و پاستا را بریزید و با سس فراهم کرده مخلوط کنید.
روش تهیه سس شوید
روغن زیتون، پوست لیمو، آبلیمو، شوید، سس خردل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین