Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:53

2
فروردین
سالاد مرغ

سالاد مرغ

ابتدا ران مرغ را آب‌پز کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را به تکه‌های باریک و کوچک تقسیم کنید. کاهو را بعد از شستن و آب‌کشیدن داخل بشقاب به شکل دایره بچینید به طوری که تمام بشقاب را بپوشاند.

مواد لازم برای2 نفر

ران مرغ ................یک عدد

کاهو...................4 برگ

خیار..................یک عدد

 

مواد لازم برای سس:

شویو........................یک قاشق غذاخوری

میسو.......................یک قاشق غذاخوری

شکر....................یک قاشق مرباخوری

روغن کنجد..................یک قاشق مرباخوری

تره‌فرنگی..................به مقدار کم

شوگا......................کمی

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

ابتدا ران مرغ را آب‌پز کرده، کنار بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن آن را به تکه‌های باریک و کوچک تقسیم کنید. کاهو را بعد از شستن و آب‌کشیدن داخل بشقاب به شکل دایره بچینید به طوری که تمام بشقاب را بپوشاند.  بعد مرغ سرد شده را وسط بشقاب قرار داده و سس مرغ را روی آن پخش کرده و خیار ورقه شده را روی سس بریزد.

طرز تهیه سس:

به ترتیب شویو، میسو، شکر، روغن کنجد، تره‌فرنگی و شوگا را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد جذب هم شوند.

بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

 

 

نکته:

  شوگا Shoga همان زنجبیل ژاپنی است.

  شویو،  سویا سس رقیق ژاپنی است که از لوبیای سویا و غلاتی مثل جو یا گندم که به صورت طبیعی تبخیر شده است تهیه می شود./ شورای سردبیری

  میسو  نوعی طعم‌دهنده ژاپنی است که در صورت عدم دسترسی به آن می‌توانید از سویاسس استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: انواع سالاد، سالاد مرغ، طرز تهیه سالاد مرغ، سالاد رژیمی تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز