مواد لازم برای سس:
روغن....................یک قاشق غذاخوری
آرد.................. یک قاشق غذاخوری
شکر ...................... یک چهارم فنجان
سویا سس ................یک چهارم فنجان
سرکه ...................دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه ..................... به میزان لازم
مواد لازم برای سالاد :
روغن.................... به میزان لازم
فیله مرغ ................... پنج عدد
آب لیمو................. به میزان لازم
سیر ساطوری شده....................... چهارعدد
پودر زنجبیل ................... یک قاشق چایخوری
پیاز نواری خرد شده ........................دو عدد
پیازچه.................... یک دسته اریب خرد شده
فلفل دلمه ای سبز نواری خرد شده .................... یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز نواری خرد شده .................یک عدد
بادام هندی ....................... یک دوم فنجان
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد روسی مجلسی با مرغ و شوید
روشتهیه سس:
در ظرف مخصوص روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد ازینکه خامی آرد از بین رفت شکر را میریزیم سویا سس و سرکه و و فلفل را مخلوط کرده و حدود دو دقیق روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد از روی شعله برمیداریم.
بیشتربخوانید:
اسکالپ میگو
طرز تهیه سالاد ازمه ترکیه
سالاد:
قطعات فیله را به صورت اریب برش میزنیم و هر فیله را به سه قسمت تقسیم میکنیم به آن نمک و فلفل و آب لیمو میزنیم و بعد از نیم ساعت در یک تابه روغن میریزیم قطعات فیله را اضافه کرده و روی شعله زیاد سرخ میکنیم بعد ازینکه رنگ فیلهها برگشت و سرخ شد سیر و زنجبیل را اضافه میکنیم و بعد پیاز را اضافه میکنیم و میزاریم پیاز کمی نرم شود نکته قابل توجه در این پیش غذا این است که چون یک سالاد گرم هست سبزیجات نباید حالی پخته داشته باشد و باید نیم پز شود بعد ازینکه پیاز کمی نرم شد فلفل دلمه ای قرمز و سبز را اضافه کرده و پیازچه میریزیم و یک تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل میریزیم و بادام هندی را اضفه میکنیم مخلوط میکنیم و بعد سس را به سالاد به هر میزان که تمایل داشتید اضافه کنید.