مواد لازم برای 8 نفر
اسفناج تازه..................200 تا 300 گرم، شسته شده
هويج.......................2 عدد
پياز قرمز................يك عدد
گردو..................100 گرم
جوانهي ماش...............2 پيمانه
نمک و فلفل...................به مقدار لازم
سركهي بالزاميك....................يكچهارم پيمانه
روغن زيتون.....................3 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان..................يك پيمانه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با روشی ساده
طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه
روشتهیه
اسفناج را درشت خرد كنيد. يكی از هويجها را نيمپز کرده و حلقه حلقه خرد كنيد. هويج ديگر را خام رنده كنيد. پياز را پوست كنده و خلالي خرد كنيد. گردو را بكوبيد. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. سركه و روغن زيتون را مخلوط کرده و در ظرف سالاد بريزيد. پنير پارمزان را روي سالاد بپاشيد.