معصومه فلاحی :
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
کدو سبز قلمی ریز................. ۵ عدد
مغز گردو.............. ۱۵ عدد
گوجه مینیاتوری............. ۱۰ عدد
پیازچه.................. ۱۰ شاخه
ساقة کرفس تازه و جوان .................۱ شاخه
کنسرو ذرت ...................۳ قاشق سوپخوری
شوید تازه خرد کرده............... ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر .............یکچهارم پیمانه
سرکه سفید.................. یکچهارم پیمانه
کنجد بوداده ...................۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سفید................ به میزان لازم
پنیر فتا................ ۱۰۰ گرم
بیشتربخوانید:
ســـالاد سبزيخوردن
روشتهیه
کدوها را بصورت حلقه های نازک خرد کنید. آنگاه گردوها و گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید. حالا پیازچه و ساقة کرفس را بصورت نیم سانتی خرد کنید. سپس مواد فراهم کرده را به همراه شوید، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید. اینک سالاد را یک ساعت در یخچال نگهدارید. سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و برشهای پنیر بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
یادآوری
در دستور اصلی این سالاد از روغن زیتون بکر استفاده شده است. در صورت تمایل میتوانید از روغن زیتون بیبو استفاده کنید. این سالاد از سالادهای معروف اسپانیایی است.