اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 4-6 نفر
روغن زیتون ......................2 قاشق سوپخوری
کدو حلوائی پوست گرفته................ 400 گرم
آب مرغ ................. 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب ............. 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
کوس کوس (بلغور ) .................2 پیمانه
برگ اسفناج خرد کرده................... 150 گرم
گردو تستکرده.............. 150 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس جذاب
مواد لازم برای تهیه سس
آبلیموی تازه ...............یکچهارم پیمانه
روغن زیتون............... یکچهارم پیمانه
عسل............... یک قاشق چایخوری
پودر زیره.............. یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل.................... به میزان لازم
روش تهیه
روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید. حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود. سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.
بیشتربخوانید:
سالاد مرغ و اسفناج با سس ماست + طرز تهیه
روش تهیه سس
تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
خواص اسفناج
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک با دنیای از خواص اسفناج آنا خواهید شد.