مرضيه مرشدي:
مواد لازم براي 6-8 نفر
بلغور جو يا گندم......... 185 گرم
آب داغ.............. 500 ميليليتر (2 پيمانه)
روغن زيتون.............1 قاشق سوپخوري
سركهي بالزاميك .............1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل........... به ميزان لازم
خيار ورقهاي خرد كرده................. 2 عدد
فلفل سبز دلمهاي خرد كرده ..........1 عدد
زيتون سياه بدون هسته............. 60 گرم
ميگوي پخته............... 185 گرم
پنير فتا (سفيد) مكعبي خرد كرده...........125 گرم
ريحان خرد كرده....... 2 قاشق سوپخوري
پوست ليموي رندهكرده............ 2 قاشق چايخوري
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد بلغاری
روشتهیه
بلغور را بشوئيد و يك شب در آب داغ بخيسانيد. آنگاه بلغور را در صافي بريزيد و به كاسهي مناسبي منتقل كنيد. سپس روغن زيتون، سركهي بالزاميك، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. حالا خيار، فلفل دلمهاي، زيتون، ميگو، پنير، ريحان و پوست ليمو را در سالادخوري بريزيد و بلغور را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
بیشتر بخوانید:
ســـالاد سبزيخوردن
طرز تهیه سالاد تن ماهی با سس یونانی
طرز تهیه سالاد پاستا سزار
خواص جو
جو از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و داراي خواص دارويي زير ميباشد؛ جوشاندهي حاصل از مخلوط دانههاي جو همراه با جوي دو سر و گندم ماده غذائي بسيار مقوي در درمان ضعف عمومي بدن است. كلسترول خون را كاهش ميدهد. خاصيت ملين دارد. بيسكويت جو بهترين دارو براي درمان يبوست است و حتي نفخ و شكم درد را از بين ميبرد كه بهتر است همراه با آب ميل شود.
منبع : شور و شیرین