نجمه درویش
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
بادمجان 2 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
فلفل دلمهای رنگی 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سرکه 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد بادمجان
بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجهفرنگی را کبابی کنید.
آنگاه پوست بادمجان و گوجهفرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمهای ساتوری کنید.
حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.
سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
سالاد فنجانی کاهو و مرغ
سالاد میوه و سبزیجات تازه
سالاد گرم مرغ و نارگیل
سالاد کدو حلوائی با اسفناج
آموزش انواع سالاد - جلد اول
آموزش انواع سالاد - جلد دوم