Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:01

11
تیر
سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید. پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید. روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

بادمجان                    2 عدد متوسط

سیر له کرده              2 حبه

فلفل دلمه‌ای رنگی     2 عدد متوسط

گوجه فرنگی              2 عدد

روغن زیتون                2 قاشق سوپخوری

سرکه                      1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده        1 قاشق سوپخوری

پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه سالاد بادمجان

بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجه‌فرنگی را کبابی کنید.

آن‌گاه پوست بادمجان و گوجه‌فرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمه‌ای ساتوری کنید.

حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.

سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

سالاد فنجانی کاهو و مرغ

سالاد میوه و سبزیجات تازه

سالاد گرم مرغ و نارگیل

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

آموزش انواع سالاد - جلد اول

آموزش انواع سالاد - جلد دوم

 

برچسب ها: سالاد، آموزش سالاد، آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه سالاد بادمجان، سالاد بادمجان، دستور تهیه سالاد بادمجان، طرز تهیه سالاد بادمجان تعداد بازديد: 521 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز