نفیسه قنبری
مواد لازم سالاد نودل و جوانه ماش
برای 2 نفر
نودل 80 گرم
پیازچه خرد كرده 4 ساقه
جوانه ماش 50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
شیر نارگیل 2 قاشق سوپخوری
سرکه برنج 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد نودل و جوانه ماش
نودل را در ظرف مناسبی، حاوی آب جوش و نمك بپزید و بعد در صافی بریزید. همینكه نودل خنك شد، آن را با پیازچه و جوانه ماش مخلوط كنید و سس فراهم كرده را رویش بریزید. آنگاه سالاد را در ظرف دردار و مناسبی بریزید و همراه خود به پیك نیك ببرید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.