Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:41

8
شهریور
سالاد نودل و جوانه ماش

سالاد نودل و جوانه ماش

نودل را در ظرف مناسبی، حاوی آب جوش و نمك بپزید و بعد در صافی بریزید. وقتی نودل خنك شد، آن را با پیازچه و جوانه‌ ماش مخلوط كنید.

نفیسه قنبری 

 

مواد لازم سالاد نودل و جوانه ماش

برای 2 نفر
 
نودل                           80 گرم
پیازچه خرد كرده           4 ساقه
جوانه ماش                50 گرم 
 
مواد لازم برای تهیه سس
 
شیر نارگیل              2 قاشق سوپخوری
سرکه برنج              3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون             1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه سالاد نودل و جوانه ماش

نودل را در ظرف مناسبی، حاوی آب جوش و نمك بپزید و بعد در صافی بریزید. همینكه نودل خنك شد، آن را با پیازچه و جوانه‌ ماش مخلوط كنید و سس فراهم كرده را رویش بریزید. آن‌گاه سالاد را در ظرف دردار و مناسبی بریزید و همراه خود به پیك نیك ببرید.
 
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
 
برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد، سالاد نودل، سالاد نودل و جوانه ماش، سالاد جوانه تعداد بازديد: 1925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز