معصومه عیوضی
مواد لازم سالاد جوانه ماش و سيب
برای 2 نفر
چغندر 1 عدد درشت
سركه 1 قاشق سوپخوری
شكر 2 قاشق سوپخوری
سیب درختی 2 عدد
هویج 1 عدد متوسط
جوانهی ماش 100 گرم
مواد لازم برای تهیهی سس
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز 10 دانه
فلفل سیاه 6 دانه
ترخون 1 شاخه
فلفل قرمز (چیلی) خرد كرده 2 عدد
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سیر خرد كرده 1 حبه
زنجفیل رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد جوانه ماش و سيب
پوست چغندر را بگیرید و با سركه، شكر و آب بپزید و بگذارید خنك شود. آنگاه پوست سیب را بگیرید و خرد كنید. سپس پوست هویج را بگیرید و با رندهی درشت رنده كنید. حالا جوانهی ماش را بشوئید و خشك كنید و همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود. هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.
روش تهیهی سس
همهی مواد را در شیشهی دردار بریزید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.