Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:33

15
آبان
سالاد میوه و پنیر

سالاد میوه و پنیر

كاهو را خرد كنید، بشوئید و بگذارید رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه در ظرف مخصوص سالاد بریزید. انگور، پنیر و سیب را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید. حالا سالاد را خوب هم بزنید تا با سس مخلوط شود.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

كاهوی سالادی                                یك عدد متوسط

انگور بی‌دانه دو نیم كرده                    75 گرم

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده                50 گرم

سیب درختی ورقه‌ای خردكرده            1 عدد درشت

نان تست مزه‌دار كرده و خردكرده         50 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

سس خردل                                    1 قاشق سوپخوری

سركه سفید                                   1 قاشق سوپخوری

شكر                                             یك‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون                                    4 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سالاد میوه و پنیر

كاهو را خرد كنید، بشوئید و بگذارید رطوبتش گرفته شود. آن‌گاه در ظرف مخصوص سالاد بریزید. انگور، پنیر و سیب را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید. حالا سالاد را خوب هم بزنید تا با سس مخلوط شود. سپس روی سالاد را با تكه‌های نان تست مزه‌دار كرده بیارائید و میل كنید.

روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید و با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود.

یادآوری: برای تهیه نان تست مزه‌دار كرده، نان را مكعبی خرد كنید و با سیر رنده كرده و روغن زیتون مخلوط سازید. آن را در سینی شیرینی‌پزی بریزید و در حدود 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، برشته كنید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد، سالاد میوه، سالاد با پنیر، آموزش سالاد میوه، مواد لازم سالاد میوه، سالاد میوه و پنیر تعداد بازديد: 918 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز