مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 نفر
كاهوی سالادی یك عدد متوسط
انگور بیدانه دو نیم كرده 75 گرم
پنیر چدار یا گودای رندهكرده 50 گرم
سیب درختی ورقهای خردكرده 1 عدد درشت
نان تست مزهدار كرده و خردكرده 50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
سركه سفید 1 قاشق سوپخوری
شكر یكچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد میوه و پنیر
كاهو را خرد كنید، بشوئید و بگذارید رطوبتش گرفته شود. آنگاه در ظرف مخصوص سالاد بریزید. انگور، پنیر و سیب را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید. حالا سالاد را خوب هم بزنید تا با سس مخلوط شود. سپس روی سالاد را با تكههای نان تست مزهدار كرده بیارائید و میل كنید.
روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید و با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود.
یادآوری: برای تهیه نان تست مزهدار كرده، نان را مكعبی خرد كنید و با سیر رنده كرده و روغن زیتون مخلوط سازید. آن را در سینی شیرینیپزی بریزید و در حدود 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، برشته كنید.