سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 -8 نفر
سیبزمینی پخته و خردكرده 4 عدد متوسط
سس مایونز حدود 100 گرم
خامه ساده حدود 50 گرم
گردوی خردكرده 100 گرم
سینه مرغ پخته و خردكرده 1 عدد
قارچ خردكرده و تفت داده 500 گرم
تخممرغ پخته و خردكرده 5 عدد
روش تهیه سالاد روسی
ابتدا یك لایه سیبزمینی در كاسه نسبتا گودی بریزید و قدری از مخلوط سس و خامه را رویش بمالید. آنگاه قدری گردو بپاشید و یك لایه مرغ رویش بریزید.
سپس قدری سس بمالید و گردو، قارچ و تخممرغ را به ترتیب روی مواد فراهم كرده قرار دهید و لابهلای آنها سس بمالید. حالا روی سالاد را با گردو بپوشانید و رویش را خوب بفشارید تا مواد سالاد به هم بچسبد.
اكنون سالاد را به مدت تقریبی 1 ساعت در یخچال نگهدارید تا كاملاً خنك شود و بعد میل كنید.