فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
سیب 1 عدد
كیوی 2 عدد
فیله نارنگی 4 عدد ریز
آناناس خردكرده 100 گرم
انار و انگور به میزان لازم
موز ورقهای خردكرده 1 عدد
كاهوی خلالی خردكرده 4 برگ
مواد لازم سس
شكر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد میوه با سس كارامل
سیب و كیوی را به كمك قاشق توپی به شكل توپ در آورید و فیله نارنگی را مكعبی خرد كنید. آنگاه سیب، كیوی، نارنگی، آناناس، انار و انگور را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس موز را بیفزائید. حالا كاهو را در ظرف مناسب سالاد، قرار دهید و مخلوط میوه را رویش بریزید. بعد سس را بیفزائید و میل كنید.
روش تهیه سس سالاد: شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت كارامل كنید. آنگاه آب، آب پرتقال و پوست پرتقال را بیفزائید و صبر كنید شربت غلیظ شود. حالا سس آماده مصرف میباشد.