Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:01

29
آبان
سالاد شیكارون

سالاد شیكارون

ابتدا در كاسه مناسبی كالباس، خیارشور، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، نخودفرنگی و سس مایونز را مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 16- 20 نفر

كالباس خردكرده                        300 گرم

خیارشور خردكرده                     250 گرم

سیب‌زمینی پخته و خردكرده      600 گرم

تخم‌مرغ پخته و رنده‌كرده           5 عدد

نمك و فلفل                           به میزان لازم

نخودفرنگی پخته                    1/5 پیمانه

سس مایونز                          2/5 تا 3 پیمانه

ژامبون                                  16 ورق

پوره‌ سیب‌زمینی برای تزئین    به میزان لازم

 

روش تهیه سالاد شیكارون

ابتدا در كاسه مناسبی كالباس، خیارشور، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، نخودفرنگی و سس مایونز را مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از سالاد را روی ژامبون بریزید و به شكل قیف بپیچید. اینك ظرف مناسبی بردارید و قدری از سالاد را وسط آن بریزید و با گوجه‌فرنگی تزئین كنید و اطرافش را با قیف‌های پركرده از سالاد، بیارائید و روی قسمت وسط را با گل گوجه‌فرنگی تزئین كنید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد شیکارون، سالاد شیکارون، آموزش سالاد شیکارون، تهیه سالاد شیکارون، مواد لازم سالاد شیکارون، شیکارون تعداد بازديد: 1003 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز