اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 16- 20 نفر
كالباس خردكرده 300 گرم
خیارشور خردكرده 250 گرم
سیبزمینی پخته و خردكرده 600 گرم
تخممرغ پخته و رندهكرده 5 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
نخودفرنگی پخته 1/5 پیمانه
سس مایونز 2/5 تا 3 پیمانه
ژامبون 16 ورق
پوره سیبزمینی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه سالاد شیكارون
ابتدا در كاسه مناسبی كالباس، خیارشور، سیبزمینی، تخممرغ، نمك، فلفل، نخودفرنگی و سس مایونز را مخلوط كنید. آنگاه رویش را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از سالاد را روی ژامبون بریزید و به شكل قیف بپیچید. اینك ظرف مناسبی بردارید و قدری از سالاد را وسط آن بریزید و با گوجهفرنگی تزئین كنید و اطرافش را با قیفهای پركرده از سالاد، بیارائید و روی قسمت وسط را با گل گوجهفرنگی تزئین كنید.