اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
كلم برگ سبز رشتهای خردكرده 240 گرم
كلم برگ قرمز رشتهای خردكرده 240 گرم
هویج رندهكرده 240 گرم
فلفل دلمهای خلالی خردكرده 1 عدد متوسط
شوید خردكرده یكچهارم پیمانه
فیله مرغ كبابی كرده 480 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
ماست 140 گرم
سس مایونز 100 گرم
سركه سیب 80 میلیلیتر
پیاز ریز خردكرده 80 گرم
شكر 2 قاشق چایخوری
پودر تخم كرفس 2 قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد كالِسلو
كلم برگ، كلم قرمز، هویج، فلفل دلمهای و شوید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن گاه سس را بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید. حالا سالاد را برای پذیرائی در سالاد خوری بریزید و با فیله مرغ بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد سس را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: برای كبابی كردن مرغ، فیله مرغ خردكرده را درون مخلوطی از نمك، فلفل، روغنزیتون و آبلیمو قرار دهید و مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
حالا فیلهها را روی اجاق درون تابه مخصوص گریل بپزید و یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید یا روی كباب پز كباب كنید.