Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:18

26
آبان
سالاد كالِسلو

سالاد كالِسلو

كلم برگ، كلم قرمز، هویج، فلفل دلمه‌ای و شوید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن گاه سس را بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 كلم برگ سبز رشته‌ای خردكرده        240 گرم

كلم برگ قرمز رشته‌ای خردكرده         240 گرم

هویج رنده‌كرده                                240 گرم

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده           1 عدد متوسط

شوید خردكرده                               یك‌چهارم پیمانه

فیله‌ مرغ كبابی كرده                      480 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

ماست                                          140 گرم

سس مایونز                                  100 گرم

سركه سیب                                 80 میلی‌لیتر

پیاز ریز خردكرده                            80 گرم

شكر                                           2 قاشق چایخوری

پودر تخم كرفس                           2 قاشق چایخوری

 

روش تهیه سالاد كالِسلو

كلم برگ، كلم قرمز، هویج، فلفل دلمه‌ای و شوید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن گاه سس را بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید. حالا سالاد را برای پذیرائی در سالاد خوری بریزید و با فیله مرغ بیارائید.

روش تهیه سس: همه مواد سس را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: برای كبابی كردن مرغ، فیله مرغ خردكرده را درون مخلوطی از نمك، فلفل، روغن‌زیتون و آبلیمو قرار دهید و مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

حالا فیله‌ها را روی اجاق درون تابه مخصوص گریل بپزید و یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید یا روی كباب پز كباب كنید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد کالسلو، تهیه سالاد کالسلو، مواد لازم سالاد کالسلو، آموزش سالاد کالسلو، سالاد کالسلو تعداد بازديد: 3005 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز