اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
پاستای ریگاتونی 2 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی پخته 1 پیمانه
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 1 عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد متوسط
پیاز قرمز خردكرده 1 عدد متوسط
پنیر گودا خلالی كرده 200 گرم
پپرونی خلالی خردكرده 200 گرم
كنسرو قارچ 100 گرم
جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
پودر پیاز 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
ارگانو 2 قاشق چایخوری
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
شكر یك چهارم پیمانه
سركه سفید یكدوم پیمانه
روغن زیتون یكچهارم پیمانه
روش تهیه سالاد پاستا و پپرونی
پاستا را در ظرف محتوی آب جوش و نمك بریزید و روی اجاق بپزید. سپس آن را در آبكش بریزید. آنگاه لوبیا چشم بلبلی را بپزید و صبر كنید تا قدری خنك شود.
سپس پاستا، لوبیا چشم بلبلی، فلفل دلمهای، پیاز، پنیر گودا، پپرونی، قارچ و جعفری را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. حالا سس را به سالاد بیفزائید و میل كنید.
یادآوری: بهتر است سالاد را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید و بعد آن را میل كنید.