اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
پاستا 375 گرم
نخودفرنگی پخته 200 گرم
نعنای خردكرده یكدوم پیمانه
ژامبون خردكرده 150 گرم
پوست لیموی رندهكرده1 قاشق سوپخوری
پنیر تازه و خردكرده 200 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
سس مایونز 100 گرم
دوغ 2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
پوست لیموی رندهكرده 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آنرا آبكش كنید. آنگاه در كاسهمناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط كنید.
سپس مواد سس را در شیشهای بریزید و درش را محكم ببندید و خوب تكان دهید تا مواد با یكدیگر مخلوط شوند. اینك سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید. اكنون سالاد را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بریزید و رویش را با پنیر بیارائید.