مریم عکاف
مواد لازم برای تهیه کیک برای 6 نفر
تخم مرغ ۶ عدد
شکر 150گرم
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین کیک
بریلوی وانیلی 1 پیمانه
خامه قنادی فرم گرفته 400 گرم
رنگ قرمز خوراکی 2-۳ قطره
روش تهیه کیک به شکل انار
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را همراه با شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
آنگاه سفیدهها را در کاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس زردهها و سفیدههای همزده را به کمک لیسک و به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را در دو یا سه نوبت به تخممرغها بیفزائید.
حالا مایه فراهم کرده را به صورت مساوی در دو قالب نیم کره به قطر 14 سانتیمتر و دارای کاغذ روغنی بریزید و کیکها را به مدت تقریبی 35-40 در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایههای کیک خامه بمالید و کیکها را روی هم قرار دهید تا به شکل کره (توپ) در آید.
اکنون روی کیک را نیز با خامه بپوشانید و آن را روی پنجره سیمی قرار دهید و روی سینی مناسبی بگذارید.
آنگاه بریلو را در کاسه مناسبی بریزید و رنگ قرمز خوراکی را به آن بیفزائید.
اینک بریلو را روی کیک بریزید. حالا با خمیر مارسیپان تاج انار را درست کنید و آن را روی کیک قرار دهید.
منبع: شور و شیرین