افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12-16 نفر
بیسکویت کامل گندم آسیاب کرده 150 گرم
کره آبکرده 75 گرم
شکر دانه ریز 30 گرم
پنیر ماسکارپونه 600 گرم
شکر دانه ریز (اضافی) 100 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر ژله هلو 1 بسته 100 گرمی
آب جوش 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
خامة قنادی همزده 200 گرم
هلوی تازه پوست گرفته و ورقهای خرد کرده 4 عدد درشت
روش تهیه چیزکیک هلو
بیسکویت، کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آن را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر ریخته و فشرده سازید.
آنگاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پنیر، شکر اضافی و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
پودر ژله هلو را در آب جوش حل کنید و بگذارید. خنک شود.
سپس آن را به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه را به آن بیفزائید.
اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و برشهای هلو را رویش بچینید.
آنگاه باقیمانده مایه پنیری را روی هلو بریزید و صاف کنید.
اینک چیزکیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا چیزکیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه فرم گرفته، برشهای هلو و دراژههای بادامی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری:
میتوانید برای تهیه این چیزکیک، به جای هلوی تازه از کمپوت هلو نیز استفاده کنید.
منبع: شور و شیرین