Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:48

9
آبان
پنکیک کدو حلوایی +طرز تهیه

پنکیک کدو حلوایی +طرز تهیه

این پنکیک ها حاوی نصف کالری شیر چرب است. علاوه بر این، کدو تنبل حاوی بتا کاروتن است که ممکن است خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش دهد و همچنین در برابر بیماری های قلبی بدن را محافظت می کند.

4 نفر (اندازه سرو: حدود 2 پنکیک، بدون شربت یا عسل)

این دستور غذا: کم چرب، و با چربی اشباع شده پایین می باشد.

مواد لازم:

    ½ فنجان کدو تنبل کنسرو شده

    ½ فنجان ماست کم چرب وانیلی

    ¼ قاشق چای خوری جوش شیرین

    1 زرده تخم مرغ بزرگ

    ¼ فنجان کیک آرد

    4 سفیده تخم مرغ بزرگ

    ¼ قاشق چای خوری نمک

    اسپری آشپزی

    شربت افرا یا عسل

طرز تهیه:

کدو تنبل، ماست، جوش شیرین، زرده تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با نمک هم بزنید و به مخلوط کدو اضافه کنید. قابلمه را با اسپری پخت و پز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 3/1 فنجان کره به هر طرف پنکیک بمالید. زمانی که هر طرف کمی قهوه ای (حدود 3 دقیقه در هر طرف) شد برگردانید. سپس با شربت يا عسل تزیین کنید.

اطلاعات تغذیه:

   کالری در هر وعده 90

    چربی در هر وعده 2 گرم

    چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم

    چربی تک غیر اشباع در هر وعده 1 گرم

    چربی چند غیر اشباع در هر وعده 0 گرم

    پروتئین در هر وعده 7 گرم

    کربوهیدرات در هر وعده 12 گرم

    فیبر در هر وعده 1 گرم

    کلسترول در هر وعده 55 میلیگرم

    آهن در هر وعده 1 میلیگرم

    سدیم در هر وعده 299 میلی گرم

    کلسیم در هر وعده 69 میلی گرم

برچسب ها: آشپزی، شیرینی پزی، کدو تنبل، کدو حلوایی، قنادی، پنکک کدو حلوایی، پنکک پاییزی تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز