Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:28

17
بهمن
پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیائی)

پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیائی)

آرد، نمک و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید. آن گاه پوست پرتقال، پوست لیمو، کره، تخم مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شیر را بیفزائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

آرد مخصوص نان                     500 گرم

نمک                                    5 گرم (1 قاشق چایخوری)

شکر دانه ریز                         125 گرم

پودر مایه خمیر فوری                10 گرم

پوست پرتقال رنده کرده             2 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده            2 قاشق چایخوری

کرۀ نرم شده                          150 گرم

تخم مرغ                                2 عدد متوسط

زردۀ تخم مرغ                          2 عدد

اسانس وانیل                          1-2 قاشق چایخوری

شیر گرم                                100 میلی لیتر

روش تهیه پاندورا

آرد، نمک و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید.

مراقب باشید که مایه خمیر با نمک تماس نداشته باشد!

آن گاه پوست پرتقال، پوست لیمو، کره، تخم مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شیر را بیفزائید و این مخلوط را با مفتول مخصوص خمیر با همزن برقی بزنید تا مواد خمیر شود.

سپس سرعت همزن را افزایش دهید و در حدود 10 دقیقه خمیر را هم بزنید.

چنانچه خمیر خیلی شل بود، 5 دقیقۀ دیگر آن را بزنید تا سفت تر شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و به شکل توپ درآورید.

خمیر را در کاسۀ چربکرده بگذارید، رویش را با سلفون بپوشانید و صبر کنید تا حجمش دو برابر شود (حدود 4 ساعت).

اکنون قالب مخصوص پاندورا را به گنجایش 500 گرم، با کره چرب کنید و خمیر را در قالب بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود 2 ساعت صبر کنید تا خمیر قالب  را پر کند و حجمش دوبرابر شود.

اینک پاندورا را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.

پس از 5 دقیقه نان شیرینی را از قالب درآورید و روی پنچرۀ سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

سپس پاندورا را با پودرشکر بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

شیرینی گل رز

نان شیرینی زنجفیلی

کتاب انواع کیک و شیرینی

کتاب انواع شیرینی برشی

کتاب آموزش اصول شیرینی پزی

  

برچسب ها: نان شیرینی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، طرز تهیه نان شیرینی، شور و شیرین، پاندورا، نان شیرینی پاندورا، نان شیرینی ایتالیائی، روش تهیه پاندورا تعداد بازديد: 835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز