Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:20

27
دی
لوکوم کیوی

لوکوم کیوی

کیوی، پودر شکر، نشاسته، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. آن گاه دسر فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 10 نفر 

کیوی پوست کنده و پوره کرده               800 گرم

پودر شکر                                         160 گرم

نشاستۀ ذرت                                    70 گرم

آب                                                  125 میلی لیتر( یک دوم پیمانه)

کره                                                 1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین                                        1 قاشق چایخوری

آب                                                  45 میلی لیتر(3 قاشق سوپخوری)

دانۀ اناربرای تزیین                              به میزان لازم

روش‌ تهیه لوکوم کیوی 

کیوی، پودر شکر، نشاسته، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

آن گاه دسر فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.

سپس پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید و به دسر بیفزائید و هم بزنید.

حالا مایۀ فراهم کرده را در قالب چرب کرده به اندازۀ 10×26 سانتیمتر بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

اکنون دسر را با انار و گردو بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر کدو حلوایی

دسر خرمالو

دسر تند پرتقالی

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول

انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم

 

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، آشپزباشی، شور و شیرین، لوکوم کیوی، دسر کیوی، دستور تهیه لوکوم کیوی تعداد بازديد: 1097 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز