آرزو گنجی
مواد لازم برای 10 نفر
کیوی پوست کنده و پوره کرده 800 گرم
پودر شکر 160 گرم
نشاستۀ ذرت 70 گرم
آب 125 میلی لیتر( یک دوم پیمانه)
کره 1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
آب 45 میلی لیتر(3 قاشق سوپخوری)
دانۀ اناربرای تزیین به میزان لازم
روش تهیه لوکوم کیوی
کیوی، پودر شکر، نشاسته، آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
آن گاه دسر فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.
سپس پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید و به دسر بیفزائید و هم بزنید.
حالا مایۀ فراهم کرده را در قالب چرب کرده به اندازۀ 10×26 سانتیمتر بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
اکنون دسر را با انار و گردو بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد اول
انواع بستنی و دسرهای سرد - جلد دوم