Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:31

26
آبان
كيك عصرانه آلمانی

كيك عصرانه آلمانی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب و آرد پاشی نمائید. آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده ها را با همزن برقی بزنید.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای ١٥ - ٢٠ نفر 

تخم مرغ                           ۵ عدد

شکر                                ۳۰۰ گرم

وانیلین                              یک چهارم قاشق چايخوري

عسل                               یک و یک دوم قاشق سوپخوری

آرد                                   ۳۰۰ گرم

آرد برنج                            ۵٠  گرم

بیکینگ پودر                        ٢ قاشق چایخوری

شیر سرد                           ٢٥٠ ميلی ليتر (1 پیمانه)

روش تهیه كيك عصرانه آلمانی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 7 پیمانه چرب و آرد پاشی نمائید.

آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شد و فرم بگیرد.

سپس یک‌سوم از شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان همزن را روشن نگه دارید.

حالا زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانیلین و باقیمانده شکر، با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود و بعد عسل را به آن بیفزائید.

اکنون نیمی از شیر را درون زرده‌های همزده بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه همزن را خاموش کنید و مخلوط سه بار الک کرده مواد خشک را به این مایه اضافه کنید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را در سه نوبت، با لیسک و به صورت دورانی به مایه فراهم کرده بیفزائید.

حالا باقیمانده شیر را نیز اضافه کنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-55 دقیقه در فر بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه آن را با استفاده از شابلن و پودر شکر بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، كيك عصرانه آلمانی، كيك عصرانه، کیک آلمانی تعداد بازديد: 781 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز