آرزو گنجی
مواد لازم برای 6 نفر
سیب 6 عدد متوسط
دارچین 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
شیر 125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)
روغن مایع 125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)
آرد 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کرمفیل آماده 200گرم
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه کیک سیب توپر
پوست سیب ها را بگیرید و داخل آن ها را با هسته گیر خالی کنید و رویشان دارچین بپاشید.
آن گاه کف و دیوارۀ قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
آن گاه سیب ها را در قالب بچینید.
حالا تخم مرغ ها، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد شیر و روغن مایع را همراه با مواد خشک، بطور یک در میان به مایه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
اکنون گاه مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و مراقب باشید که داخل سیب ها خالی بماند.
اینک داخل سیب ها را با کرمفیل پر کنید (برای این کار از کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده کمک بگیرید).
آن گاه کیک سیب را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.
حالا کیک را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانیم: