Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:14

12
اسفند
كرم دو رنگ وانیل و نارنگی

كرم دو رنگ وانیل و نارنگی

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید. آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید. سپس شکر، وانیلین و زرده تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای 10 نفر 

مواد لازم برای تهیۀ کرم وانیلی

پودر ژلاتین                                      ٢ قاشق سوپخوری

آب سرد                                         ٨٠ میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

شكر                                               110 گرم

وانیلین                                           یک چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ                                  ٢ عدد

شیر داغ                                         ٥٠٠ میلی‌لیتر (2 پیمانه)

خامه صبحانه                                   ١٣٠ گرم 

مواد لازم برای تهیه کرم نارنگی

نشاسته ذرت                                  ٢ قاشق سوپخوری

شكر                                             ١٤٠ گرم

پوست پرتقال رنده کرده                     1 قاشق چایخوری

آب نارنگی                                      ٤٠٠ میلی لیتر (یک پیمانه + دو سوم پیمانه)

پودر ژلاتین                                      ١ قاشق سوپخوری

آب                                                60  میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

كره                                               ١٥ گرم

روش تهیه كرم دو رنگ وانیل و نارنگی

ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید.

آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس شکر، وانیلین و زرده تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود و بعد شیر داغ را کم کم به زرده تخم‌مرغ‌ها اضافه كنید و به سرعت هم بزنید.

حالا این مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

 اکنون محلول ژلاتین را به کرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بر دارید.

همینکه کرم خنک شد، خامه را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

اینک کرم فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش 1500 میلی لیتر بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.

سپس کرم نارنگی را فراهم کنید و آن را به روی کرم وانیلی بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آماده مصرف شود.

حالا کرم را روی ظرف مناسبی برگردانید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کرم ژله انار

کاپ کیک با کرم بادام زمینی

قیف های پر شده با کرم و آجیل

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، دستور تهیه کرم، شور و شیرین، كرم دو رنگ وانیل و نارنگی، كرم دو رنگ، كرم نارنگی، کرم وانیلی، کرم نارنگی، دستور تهیه کرم دو رنگ تعداد بازديد: 502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم چیست؟

فیلم روز
تصویر روز