عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 10 نفر
مواد لازم برای تهیۀ کرم وانیلی
پودر ژلاتین ٢ قاشق سوپخوری
آب سرد ٨٠ میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
شكر 110 گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ٢ عدد
شیر داغ ٥٠٠ میلیلیتر (2 پیمانه)
خامه صبحانه ١٣٠ گرم
مواد لازم برای تهیه کرم نارنگی
نشاسته ذرت ٢ قاشق سوپخوری
شكر ١٤٠ گرم
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
آب نارنگی ٤٠٠ میلی لیتر (یک پیمانه + دو سوم پیمانه)
پودر ژلاتین ١ قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
كره ١٥ گرم
روش تهیه كرم دو رنگ وانیل و نارنگی
ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید.
آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
سپس شکر، وانیلین و زرده تخم مرغها را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود و بعد شیر داغ را کم کم به زرده تخممرغها اضافه كنید و به سرعت هم بزنید.
حالا این مایه را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
اکنون محلول ژلاتین را به کرم بیفزائید و آن را از روی حرارت بر دارید.
همینکه کرم خنک شد، خامه را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
اینک کرم فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش 1500 میلی لیتر بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد.
سپس کرم نارنگی را فراهم کنید و آن را به روی کرم وانیلی بریزید و 3-4 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آماده مصرف شود.
حالا کرم را روی ظرف مناسبی برگردانید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: