Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 13:53

22
آذر
قیف های پر شده با کرم و آجیل

قیف های پر شده با کرم و آجیل

نان یوفکا را برش بزنید. آنگاه با کره لایه را آغشته کنید و دور قیف‌های فلزی بپیچید. سپس در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

نان یوفکای دالیا                                                          به میزان لازم

کره آبکرده                                                                 50 گرم

مغزهای آجیلی (پسته، بادام، فندق و بادام هندی)             به میزان لازم

کرم کاستارد                                                              1 پیمانه

روش تهیه قیف های پر شده با کرم و آجیل

نان یوفکا را به شکل مثلث به ابعاد 22 سانتیمتر برش بزنید. آنگاه با کره لایه را آغشته کنید و دور قیف‌های فلزی بپیچید.

سپس در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

حالا اجازه دهید قیف‌های یوفکا خنک شود.

اکنون نیمی از دانه‌های آجیلی نیم‌کوب کرده را با کرم مخلوط کنید و در کیسه مخصوص بریزید و قیف‌ها را پر کنید.

سپس رویش را با دانه‌های آجیلی باقیمانده و دانه انار بیارایید.

مواد لازم کرم کاستارد

شیر                                                                          2 و نیم پیمانه

نمک                                                                          1 پر

شکر                                                                          1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ                                                                2 عدد

نشاسته ذرت                                                              سه‌ چهارم پیمانه

وانیل                                                                         یک هشتم قاشق چایخوری

خامه                                                                         150 گرم

روش تهیه کرم کاستارد

شیر، نمک، شکر، زرده تخم‌مرغ و نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید و پیوسته با همزن بالونی آن را روی حرارت ملایم هم بزنید تا کرم غلیظ و سفتی شود.

در این زمان آن را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه نمایید و اجازه دهید کرم خنک شود.

اینک خامه را به آن اضافه کنید و با همزن کرم و خامه را کاملا مخلوط کنید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، میان وعده کودک، قیف های پر شده با کرم و آجیل، ماهنامه کودک سالم، مجله کودک سالم، کرم کاستارد، مواد لازم کرم کاستارد، روش تهیه کرم کاستارد تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز