اعظم گلزارمنش
مواد لازم
نان یوفکای دالیا به میزان لازم
کره آبکرده 50 گرم
مغزهای آجیلی (پسته، بادام، فندق و بادام هندی) به میزان لازم
کرم کاستارد 1 پیمانه
روش تهیه قیف های پر شده با کرم و آجیل
نان یوفکا را به شکل مثلث به ابعاد 22 سانتیمتر برش بزنید. آنگاه با کره لایه را آغشته کنید و دور قیفهای فلزی بپیچید.
سپس در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
حالا اجازه دهید قیفهای یوفکا خنک شود.
اکنون نیمی از دانههای آجیلی نیمکوب کرده را با کرم مخلوط کنید و در کیسه مخصوص بریزید و قیفها را پر کنید.
سپس رویش را با دانههای آجیلی باقیمانده و دانه انار بیارایید.
مواد لازم کرم کاستارد
شیر 2 و نیم پیمانه
نمک 1 پر
شکر 1 پیمانه
زرده تخممرغ 2 عدد
نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
خامه 150 گرم
روش تهیه کرم کاستارد
شیر، نمک، شکر، زرده تخممرغ و نشاسته ذرت را در قابلمه مناسبی بریزید و پیوسته با همزن بالونی آن را روی حرارت ملایم هم بزنید تا کرم غلیظ و سفتی شود.
در این زمان آن را از روی حرارت بردارید، وانیل را اضافه نمایید و اجازه دهید کرم خنک شود.
اینک خامه را به آن اضافه کنید و با همزن کرم و خامه را کاملا مخلوط کنید.