افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 6 نفر
کره نرم شده 220 گرم
شکر دانه ریز 220 گرم
وانیلین یک هشتم قاشق چایخوری
تخممرغ 4 عدد
آرد 220 گرم
بیکینگپودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
مارمالاد توت فرنگی یا رزبری به میزان لازم
خامه قنادی همزده و فرم گرفته به میزان لازم
روش تهیه کیک ویکتوریا کلاسیک
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطر 15 سانتیمتر چرب کنید و کف آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد وانیلین را به آن بیفزائید.
حالا تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و مخلوط الک کرده مواد خشک را نیز افزوده و هم بزنید.
سپس مایه فراهم کرده را بطور مساوی بین قالبها تقسیم کنید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.
اکنون کیک را از فر در آورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
آنگاه بین کیکها مارمالاد بمالید و روی هم بگذارید.
اینک کیک را روی صفحة مناسبی قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید.
سپس در صورت دلخواه کیک را مطابق شکل با استفاده از خامه و ماسوره شماره 1d به شکل سبد بسازید و با گلهای تازه بیارائید.
منبع: شور و شیرین