عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای ١٥-٢٠ نفر
پودر ژلۀ موز 1 بستۀ 100گرمی
آب جوش ٣٧٥ ميلی ليتر (یک و یک دوم پیمانه)
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
آب سرد ٨٠ ميلی ليتر (یک سوم پیمانه)
شير ٢٥٠ ميلی ليتر (1 پیمانه)
شكر دانه ریز ١٥٠ گرم
زردۀ تخم مرغ ٢ عدد
وانيل شكری یک دوم قاشق چايخوري
نشاستۀ ذرت ٣ قاشق سوپخوري
موز دو عدد متوسط
پنير خامه ای ١٥٠ گرم
خامۀ صبحانه ٢٠٠ گرم
گردوی خرد کرده ٥٠ گرم
بيسكويت وانيلی خرد کرده ١٠٠ گرم
روش تهیه كرم روكر موز
ژلۀ موز را در آب جوش حل كنيد و روی بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا ذرات ژله کاملا حل شود.
بعد آن را کنار بگذاريد تا خنک شود.
آن گاه پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بگذارید اسفنجی شود.
سپس آن را نیز به روش بن ماری حل کنید.
حالا قالب سيليكوني مخصوص دسر را به گنجایش 7/2 لیتر و اندازۀ 11×25 سانتیمتر چرب کنید و قدری از ژلۀ خنک شدۀ موز را داخلش بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
در این میان شیر را بجوشانید و شکر، زردۀ تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
اکنون نشاستۀ ذرت را بیفزائید و بعد شیر داغ را کم کم به آن اضافه کنید.
اینک مایۀ فراهم کرده را روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب جوش) پیوسته هم بزنید تا زرده های تخم مرغ از حالت خام بودن، درآید و کرم اندکی غلیظ شود.
حالا محلول ژلاتین را به آن بیفزائید.
آن گاه نصف یکی از موزها را خرد کنید و روی ژلۀ نیم بند شده بچینید و دوباره روي آن ژله بريزيد و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد!
سپس پنیر خامه ای و خامۀ صبحانه را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و یکنواخت شود و آن را به کرم خنک شده بیفزائید.
اکنون باقیماندۀ موزها را با پشت چنگال يا دستگاه غذاساز له و پوره كنيد و آن را همراه با گردو و بیسکویت به کرم فراهم کرده بیفزائید.
اینک کرم به دست آمده را در قالب روی ژله بریزید و دسر را دست کم 5 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا کاملا ببندد و آمادۀ مصرف شود.
آن گاه قالب را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با چاقو کناره های آن را از قالب جدا کنید و دسر را برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: