افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 18 عدد
روغن مایع 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
شکر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
هویج ریز رنده کرده 1 پیمانه
گردوی آسیاب کرده 40 گرم
آرد 110 گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
مخلوط هل و دارچین یکدوم قاشق چایخوری
قیسی نرم (ریز خرد کرده) 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای کرم پنیر و لیمو
پنیر ماسکارپونه 90 گرم
کره نرم شده 30 گرم
پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری
پودر شکر الک کرده حدود 200 گرم
روش تهیه کاپ کیک زردآلو و هویج
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آنگاه روغن، شکر و تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید.
سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کاپ کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.
روش تهیه کرم پنیر و لیمو
پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.