افسانه ظروفی
مواد لازم
خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم
مارمالاد زردآلو حدود 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
سیب پوست کنده ورقهای خرد کرده 2 عدد
زرده تخممرغ برای روی شیرینی 2 عدد
شیر 1 قاشق چایخوری
عسل 2-3 قاشق سوپخوری
روش تهیه گلت سیب و زردآلو
خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید.
آنگاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری).
سپس روی مارمالاد سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیبها را بپوشانید.
حالا روی خمیرها مخلوط زرده تخممرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ترسیم نمائید.
اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و بعد گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه دمای فر را به 170 درجه سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود.
بپزید. اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.