کیک سیب شکلاتی طعم و مزه بی نظیری دارد و شما می توانید از هر نوع سیبی که دوست دارید برای تهیه این کیک فوق العاده با بافت و پف زیاد تهیه کنید.
شما می توانید برای تهیه کیک سیب شکلاتی از انواع قالب ها استفاده کنید و یک کیک عصرانه فوق العاده آماده کنید.
این شیرینی شیک مناسب برای مجالس مهم و خاص از جمله عروسی و خواستگاری است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
مواد لازم برای تهیه کیک سیب شکلاتی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه سر خالی
روغن مایع ۲/۳ پیمانه
آرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری سر پر
بیکینگ پودر ۱ ق سوپ خوری
دارچین ۱ ق چای خوری
سیب پوست گرفته ۳ عدد
شکلات چیپسی نسوز به دلخواه ۳ ق غذا خوری
بیشتر بخوانید:
کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه
کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه
کیک قابلمهای آسان و پف دار + طرز تهیه
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه ۵۰ گرم
کره ۳۰ گرم
طرز تهیه کیک سیب شکلاتی با پف زیاد و سس کارامل
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا همه مواد را اندازه گیری کنید، شما می توانید از پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی برای اندازه گیری مواد استفاده کنید. داخل یک کاسه آرد و پودر کاکائو و دارچین و بیکینگ پودر را بریزید و سه بار الک کنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شود. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود و برای پخت بدون قابلمه ای را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید.
مرحله دوم: هم زدن مواد
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ریخت و با وانیل و شکر با همزن برقی بزنید تا خوب کرمی رنگ و حجیم شود و بعد در ادامه روغن مایع را اضافه کنید و مواد را کمی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه مایه کیک
در نهایت باید سیب های خرد شده را به همراه شکلات به مایه کیک اضافه کنیدو مواد را هم بزنید. یک قالب را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و برای ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بگذارید تا پخته شود و یا مواد را داخل قابلمه ریخته و روی درب قابلمه دمکنی قرار دهید و بگذارید تا کیک پخته شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پاپس کیک به روش خانگی
مرحله چهارم: تهیه سس کارامل
وقتی کیک در حال پختن است باید شکر را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملابم هم بزنید تا شکر ذوب شود. وقتی شکر کاراملی شد باید خامه را اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله مایه خیلی سفت می شود و باید با هم زدن مواد را یکدست کنید تا روان شود و در انتها کره و سیب رنده شده را افزوده و سریع مخلوط را از روی حرارت بردارید و روی کیک بریزید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کیک سیب شکلاتی با سیب نگینی شده و سس کارامل
برای ذوب کردن شکر در سس کاراملی اصلا نباید مواد را با قاشق هم بزنید و فقط تابه را تکان دهید.
از قالب سایز ۲۵ سانت استفاده کنید.
سیب را می توانید به صورت رنده شده یا نگینی شده استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفهای