Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:23

30
فروردین
طرز تهیه حلوا زرده همدانی، یک حلوا مقوی برای افطار

طرز تهیه حلوا زرده همدانی، یک حلوا مقوی برای افطار

حلوا زرده مخصوص همدان است و به دلیل این که با زرده تخم مرغ درست می شود یک حلوا مقوی برای افطار ماه رمضان است

حلوا زرده را همدانی‌ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست می‌کنند ‌و به‌ دلیل این که با زرده تخم‌ مرغ تهیه می‌شود به آن حلوا زرده گفته می‌شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت‌تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است. سر سفره افطار یک همدانی حتما می‌توانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.

بیشتر بخوانید:

حلوا شکلاتی + طرز تهیه

 

 

 

مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر

زرده تخم‌مرغ : 10 عدد

شکر آسیاب شده : نصف لیوان

گلاب : یک چهارم لیوان

کره آب شده : 3 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده : 3 قاشق غذاخوری

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه حلوای پسته

طرز تهیه حلوای گردو

 

 

 

طرز تهیه حلوا زرده همدانی

زرده تخم مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاید و کمی هم پف کند.

کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده‌ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط‌تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

با خلال پسته، بادام و دارچین می‌توانید حلوا زرده را تزئین کنید.

 

 

برچسب ها: ماه رمضان، گلاب، تخم مرغ، زعفران، حلوا، افطار، طرز تهیه حلوا، حلوا زرده همدانی، تزیین حلوا تعداد بازديد: 147 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز