مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :
پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری
آب : 1/4 پیمانه
آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم
گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
فرنی با طعم نارگیل
طرز تهیه فرنی سه رنگ
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ
آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).
برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.
مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی رژیمی برای ماه رمضان