مواد لازم برای 6 نفر
آرد برنج: 2.5 فنجان
آب سرد: دو سوم فنجان
شیر پرچرب: ۷ فنجان
شکر: یک فنجان
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
پسته خلال شده برای تزیین: یک تا ۲ قاشق غذاخوری
بشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی بدون شکر
طرز تهیه فرنی رژیمی
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فرنی پرتقالی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان
هفت فنجان شیر را اندازه کنید.
دو فنجان از این هفت فنجان را در یک قابلمه نچسب با حرارت متوسط گرم کنید و حدود ۵ دقیقه روی شعله بگذارید.سپس با یک لیسک شیر را هم بزنید.
حالا آرد برنج را با دوسوم آب سرد مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم به دست بیاید.
شعله را کم و مخلوط آرد برنج را به شیر اضافه کنید.
با حرکت مداوم مخلوط را هم بزنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شود و قل بزند. حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید.
یک فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به حرکت خود ادامه دهید تا دوباره فرنی سفت شود.
این کار را حدود ۷- ۱0 دقیقه ادامه دهید. چهارمین فنجان شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی غلیظ شود.
شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را زیاد کنید. سه فنجان شیر باقی مانده را هر بار یک فنجان اضافه کنید و قبل از اضافه کردن فنجان بعدی شیر، فرنی را هم بزنید تا با تشکیل حباب های هوا غلیظ شود.
بعد از غلیظ شدن آخرین فنجان شیر به آرامی اما به طور مداوم فرنی را هم بزنید. این مخلوط حالت نرمی دارد که با سرد شدن سفت خواهد شد.
فرنی را بلافاصله در هفت عدد کاسه بریزید و آن را با پسته خرد شده تزیین کنید و حداقل ۲ تا ۳ ساعت بدون سرپوش در یخچال قرار دهید.
بیشتربخوانید:
فرنی با طعم نارگیل