Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:32

21
فروردین
طرز تهیه فرنی رژیمی برای ماه رمضان

طرز تهیه فرنی رژیمی برای ماه رمضان

فرنی یکی از دسرهای خوشمز‌ه‌ ای است که در ماه رمضان و هنگام افطار طرفدار زیادی دارد که با دستور زیر می توانید یک فرنی ژیمی خوشمزه درست کنید

سیمرغ : فرنی یکی از دسرهای خوشمز‌ه‌ ای است که در ماه رمضان و هنگام افطار طرفدار زیادی دارد اما بعضی از افراد از خوردن این دسر خوشمزه به خاطر شکر زیاد آن خودداری می‌کنند. در ادامه به شما یک فرنی رژیمی خوشمزه و کم شکر را آموزش می‌ دهیم.

 

مواد لازم برای 6 نفر

آرد برنج: 2.5 فنجان

آب سرد: دو سوم فنجان

شیر پرچرب: ۷ فنجان

شکر: یک فنجان

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

پسته خلال شده برای تزیین: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

بشتربخوانید:

طرز تهیه فرنی بدون شکر

 

 

طرز تهیه فرنی رژیمی
طرز تهیه فرنی رژیمی برای افطار ماه رمضان

بیشتربخوانید:

طرز تهیه فرنی پرتقالی ؛ یک دسر خوشمزه برای ماه رمضان

 

 

هفت فنجان شیر را اندازه کنید.

دو فنجان از این هفت فنجان را در یک قابلمه نچسب با حرارت متوسط گرم کنید و حدود ۵ دقیقه روی شعله بگذارید.سپس با یک  لیسک شیر را هم بزنید.

حالا آرد برنج را با  دوسوم آب سرد مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم به دست بیاید.

شعله را کم و مخلوط آرد برنج را به شیر اضافه کنید.

با حرکت مداوم مخلوط را هم بزنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شود و قل بزند. حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید.

یک فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به حرکت خود ادامه دهید تا دوباره فرنی سفت شود.

این کار را حدود ۷- ۱0 دقیقه ادامه دهید. چهارمین فنجان شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی غلیظ شود.

شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را زیاد کنید. سه فنجان شیر باقی مانده را هر بار یک فنجان اضافه کنید و قبل از اضافه کردن فنجان بعدی شیر، فرنی را هم بزنید تا با تشکیل حباب‌ های هوا غلیظ شود.

بعد از غلیظ شدن آخرین فنجان شیر به آرامی اما به طور مداوم فرنی را هم بزنید. این مخلوط حالت نرمی دارد که با سرد شدن سفت خواهد شد.

فرنی را بلافاصله در هفت عدد کاسه بریزید و آن را با پسته خرد شده تزیین کنید و حداقل ۲ تا ۳ ساعت بدون سرپوش در یخچال قرار دهید.

 بیشتربخوانید:

فرنی با طعم نارگیل

 

 

برچسب ها: ماه رمضان، افطار، فرنی، طرز تهیه، طرز تهیه فرنی، فرنی رژیمی تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز