تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آب انگور............. 450 میلی لیتر
شکلات سفید خرد کرده..................175 گرم
آب طالبی.............. 125 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)
پودر ژلاتین......................2 قاشق سوپخوری
وانیلین..................یکچهارم قاشق چایخوری
خامة قنادی همزده و فرم گرفته .................. 300 گرم
کیک اسفنجی.................1 لایه هم اندازة قالب
بیشتربخوانید:
دسر گلابی با زنجبیل
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی
طرز تهیه
آب انگور و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. همین که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و به روش بنماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مخلوط آب انگور و شکلات بیفزائید و هم بزنید. اکنون وانیلین و خامه را نیز به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط کنید و آن را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید. حالا برش نازکی از کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید و دسر را یک شب در فریزر نگه دارید. تا آمادة مصرف شود. اینک دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی