Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:02

4
فروردین
دسر انگور

دسر انگور

آب انگور و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. همین که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

آب انگور............. 450 میلی لیتر

شکلات سفید خرد کرده..................175 گرم

آب طالبی.............. 125 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

پودر ژلاتین......................2  قاشق سوپخوری

وانیلین..................یک‌چهارم  قاشق چایخوری

خامة قنادی همزده و فرم گرفته .................. 300 گرم

کیک اسفنجی.................1 لایه هم اندازة قالب

بیشتربخوانید:

دسر گلابی با زنجبیل

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

 

 

 

 

 

طرز تهیه

آب انگور و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. همین که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مخلوط آب انگور و شکلات بیفزائید و هم بزنید. اکنون وانیلین و خامه را نیز به مایة ‌فراهم کرده افزوده و  مخلوط کنید و آن را در  قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید. حالا برش نازکی از کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید و دسر را یک شب در فریزر نگه دارید. تا آمادة مصرف شود. اینک دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چند نوع دسر با بستنی

 

برچسب ها: دسر میوه ای، دسر، طالبی، آب انگور، کیک اسفنجی، وانیل، پودر ژلاتین تعداد بازديد: 169 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز