Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:34

29
فروردین
دسر گلابی با زنجبیل

دسر گلابی با زنجبیل

طرز تهیه دسر گلابی با زنجبیل

دسر گلابی با زنجبیل

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

شکر ...........................................۶ قاشق غذاخوری

ماء‌الشعیر.................................۳٠٠ میلی‌لیتر

لیمو ترش.....................................۱ عدد

ریشه تازه زنجبیل.......................۱ تکه ۵/۷ سانتی‌متری

ستاره‌های بادیان ........................۵ عدد

میخك ....................................۱٠ عدد

آ‌ب.......................................۶٠٠ میلی‌لیتر

گلابی کمی نارس  ....................۶ عدد

 

شکر، ماء‌الشعیر، آ‌ب‌لیمو و رنده پوست آ‌ن، ریشه زنجبیل، ستاره‌های بادیان و آ‌ب را در ظرف نسبتاً عمیقی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آ‌یند. گلابی‌ها را پوست بگیرید اما سر و انتهای آ‌ن‌ها را جدا نکنید. سپس یکی‌یکی در مخلوط شکر بیندازید. حرارت را زیاد کنید تا مخلوط بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. مواد را به مدت ۱۵تا۲٠ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا گلابی‌ها کمی نرم شوند. سپس آ‌ن‌ها را از شربت خارج کنید و به تکه‌های درشت تقسیم نمایید و در ظرف مناسب بچینید. شربت را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آ‌ن را روی گلابی‌ها بریزید و اجازه دهید تا خنك شوند. این دسر را می‌توانید با ماست میل کنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر گلابی با زنجبیل تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز