دسر گلابی با زنجبیل
مواد لازم برای 4 نفر :
شکر ...........................................۶ قاشق غذاخوری
ماءالشعیر.................................۳٠٠ میلیلیتر
لیمو ترش.....................................۱ عدد
ریشه تازه زنجبیل.......................۱ تکه ۵/۷ سانتیمتری
ستارههای بادیان ........................۵ عدد
میخك ....................................۱٠ عدد
آب.......................................۶٠٠ میلیلیتر
گلابی کمی نارس ....................۶ عدد
شکر، ماءالشعیر، آبلیمو و رنده پوست آن، ریشه زنجبیل، ستارههای بادیان و آب را در ظرف نسبتاً عمیقی مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آیند. گلابیها را پوست بگیرید اما سر و انتهای آنها را جدا نکنید. سپس یکییکی در مخلوط شکر بیندازید. حرارت را زیاد کنید تا مخلوط بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. مواد را به مدت ۱۵تا۲٠ دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا گلابیها کمی نرم شوند. سپس آنها را از شربت خارج کنید و به تکههای درشت تقسیم نمایید و در ظرف مناسب بچینید. شربت را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را روی گلابیها بریزید و اجازه دهید تا خنك شوند. این دسر را میتوانید با ماست میل کنید.