مواد لازم
کرهی نرم......................170 گرم
پنیر خامهای...............85 گرم
آرد.................250 گرم
مواد میانی:
شکر قهوهای..................150 گرم
تخممرغ ................. یک عدد، کوچک
کرهی نرم...................یک قاشق غذاخوری
نمک........................یک هشتم قاشق مرباخوری
دارچین................یکدوم قاشق مرباخوری
سیب خرد شده..................یک پیمانه
گردو.................40 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
روشتهیه
ابتدا قالبهای کوچک مافین را چرب کرده، کنار بگذارید. کره و پنیر خامه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شده و به شکل توپ در آید. بعد خمیر آماده را داخل نایلون قرار داده و برای 15 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، خمیر را به 32 قسمت مساوی تقسیم کرده و آنها را داخل قالبهای مافین کوچک چرب شده، باز کنید و داخل آنها را با مواد میانی آماده شده ذیل پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجهی سانتیگراد و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه تارت دبل چاکلت
طرز تهیه مواد میانی:
شکر قهوهای، تخممرغ، کره، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد سیب پوست گرفتهی خرد شده و گردو را نیز اضافه نموده و بخوبی مخلوط کنید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید ابتدا خمیر را روی سطح کمی آرد پاشیده باز نموده و به وسیلهی کاتر و به اندازهی قالبهای کوچک مافین برش زده سپس برشها را داخل قالبهای فوق قرار دهید.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بینظیر