مواد لازم برای 15 عدد
کرهی خرد شده و به دمای اتاق رسیده....................یکدوم پیمانه
شکر ریز..................یکچهارم پیمانه
تخممرغ....................یک عدد، زده شده
وانیل..................یکچهارم قاشق چایخوری
آرد...............یک و سه چهارم پیمانه(250 گرم)
نشاسته ذرت..................3 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر................یکونیم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
کوکی برانیز
مواد لازم برای رویه:
سفیدهی تخممرغ...................یک عدد
شکر ریز..................یک قاشق سوپخوری
قند خرد شده......................90 گرم
بیشتربخوانید:
قطاب خانگی ؛ یک شرینی خوشمزه برای پذیرایی عید
حلوای کاسه شیرازی؛ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خوشمزهترین کیک سیب جهان
روشتهیه
فر را با حرارت 350 درجهی فارنهایت یا 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و بزنید تا سبک و پفی شود.
تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید، آرد، نشاسته ذرت و بیکینگپودر را مخلوط و کمکم روی مایه الک کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد، تهیه شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و با دو قالب گرد کوچک و بزرگ خمیر را به صورت حلقه قالب بزنید. خمیر قالب زده را روی سینی نچسب چیده و مجدداً بقیه خمیر را جمع و با وردنه صاف و قالب بزنید. سفیدهی تخممرغ را در ظرف کوچکی بزنید تا کف کند(با همزن دستی) شکر را اضافه و با برس روی تمام شیرینیها مالیده و قند خرد شده روی آنها بپاشید. شیرینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوهای طلایی درآید بپزید سپس شیرینی را از فر خارج و روی توری سیمی خنک کنید.
منبع : شور و شیرین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قطاب خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید