مواد لازم برای حدود 50 عدد
کره ....................250گرم
پودر شکر...................... 100گرم
زردۀ تخم مرغ ....................2عدد
وانیلین.................یک چهارم قاشق چایخوری
شیر خشک قنادی .................... 2 قاشق چایخوری
آرد ...................... 350 گرم
مواد لازم میانی
حلقۀ آناناس .................. 2 عدد
نشاستۀ ذرت ................. 1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل.................... 30 گرم
مغز پسته ................... 25 عدد
پودر شکر برای تزئین ...................... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی لب دلبر
طرز تهیه کوکی کاپوچینو
طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات
روش تهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آن گاه زردۀ تخم مرغ ها،وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.حالا شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.همینکه شیرینی خنک شد،رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتربخوانید:
روش تهیۀ مواد میانی
آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت،پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.
منبع : شور و شیرین