Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:34

10
آبان
بیسکو یت عسلی

بیسکو یت عسلی

کره و پوست لیموترش و شکر را در داخل ظرف مناسبی با همزن بزنید تا مخلوط، سفید و یک‌دست شود. آرد، گردو و آب‌میوه را طی دو بار مخلوط کرده.

مواد لازم برای 30 عدد

کره.....................125 گرم

شکر ریز................75 گرم

پوست لیموترش..................2 قاشق مرباخوری

آرد سفید...............2 پیمانه(300 گرم)

آرد مخصوص..................150گرم

گردو.................30 گرم، نگینی خرد شده

آب پرتقال.....................دو سوم پیمانه

عسل...................یک پیمانه

گردو..................3 قاشق غذاخوری، خرد شده

کنجد....................3 قاشق برای روی شیرینی

بیشتربخوانید:

 

 

 

 

طرز تهیه

کره و پوست لیموترش و شکر را در داخل ظرف مناسبی با همزن بزنید تا مخلوط، سفید و یک‌دست شود. آرد، گردو و آب‌میوه را طی دو بار مخلوط کرده. خمیر آماده شده را با قاشق غذاخوری به شکل تخم‌مرغ یا خرما با فاصله 3 سانتی‌متر داخل سینی فر بچینید. سینی فر باید چرب شده باشد. با چنگال روی شیرینی را شکل دهید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.  عسل را داخل ظرفی گرم کنید. شیرینی را داخل عسل فرو ببرید و کنار بگذارید و روی آن گردو و کنجد بپاشید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: عسل، گردو، شکر، کنجد، آب پرتقال، بیسکویت عسلی، بیسکوییت تعداد بازديد: 163 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز