Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:30

5
مهر
پای گيلاس

پای گيلاس

آرد، نمك، وانيل و پودر قند را در ظرفي الك كنيد كرة خنك را كه به صورت حبه قند برش داده شده روي آرد بريزيد و با چنگال يا با نوك انگشت كره و آرد را بخورد هم دهيد تا مانند خردة نان شود. زردة تخم‌مرغ را در آب يخ ريخته و خوب بزنيد

مواد لازم خمير پاي :

آرد.............2 پيمانه

روغن جامد و كره..................... سه‌چهارم پيمانه

آب‌يخ................ 4 قاشق سوپخوري

نمك.............. يك هشتم قاشق چايخوري

وانيل ..............نصف قاشق چايخوري

پودر‌قند.................. 3 قاشق سوپخوري

زردة تخم‌مرغ................ 1 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای گوشت ایرلندی

 

 

مواد مياني پاي:

فندق و بادام بدون پوست..............يك‌و‌نيم پيمانه

آرد سفيد.................... دو‌ و نيم قاشق سوپخوري

كره نرم..................... 100 گرم

پودر‌قند................... نصف پيمانه

تخم‌مرغ ................1 عدد

آب‌آلبالو يا آب‌انگور................. 2 قاشق سوپخوري

گيلاس.................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای بستنی شکلاتی

 

 

روش‌تهیه

آرد، نمك، وانيل و پودر قند را در ظرفي الك كنيد كرة خنك را كه به صورت حبه قند برش داده شده روي آرد بريزيد و با چنگال يا با نوك انگشت كره و آرد را بخورد هم دهيد تا مانند خردة نان شود. زردة تخم‌مرغ را در آب يخ ريخته و خوب بزنيد تا در آب حل شود و آن را روي آرد بپاشيد و آرام خمير را گلوله كرده و در كيسه نايلون بگذاريد تا حداقل نيم ساعت در يخچال بماند بعد خمير را با كمك دو نايلون كه يكي را زير و ديگري را روي آن گذاشته باز كنيد و با كمك  همان نايلون زيرين آن را در قالب بگذاريد و با دست خمير را در كف و ديواره قالب بچسبانيد. كره و پودر قند را با همزن بزنيد تا پف كند.  تخم مرغ را اضافه و يك دقيقه ديگر هم بزنيد. بادام، فندق و آرد را با هم آسياب كرده و همراه آب‌انگور به تخم‌مرغ و كره افزوده و با قاشق تمام مواد را مخلوط نماييد و در قالب روي خمير بريزيد و رويش را صاف ‌كنيد. گيلاس‌ها را طبق سليقة خود روي تارت بريزيد و در فر داغ آن را بپزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، دسر، وانیل، طرز تهیه تعداد بازديد: 159 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز