مواد لازم خمير پاي :
آرد.............2 پيمانه
روغن جامد و كره..................... سهچهارم پيمانه
آبيخ................ 4 قاشق سوپخوري
نمك.............. يك هشتم قاشق چايخوري
وانيل ..............نصف قاشق چايخوري
پودرقند.................. 3 قاشق سوپخوري
زردة تخممرغ................ 1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای گوشت ایرلندی
مواد مياني پاي:
فندق و بادام بدون پوست..............يكونيم پيمانه
آرد سفيد.................... دو و نيم قاشق سوپخوري
كره نرم..................... 100 گرم
پودرقند................... نصف پيمانه
تخممرغ ................1 عدد
آبآلبالو يا آبانگور................. 2 قاشق سوپخوري
گيلاس.................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای بستنی شکلاتی
روشتهیه
آرد، نمك، وانيل و پودر قند را در ظرفي الك كنيد كرة خنك را كه به صورت حبه قند برش داده شده روي آرد بريزيد و با چنگال يا با نوك انگشت كره و آرد را بخورد هم دهيد تا مانند خردة نان شود. زردة تخممرغ را در آب يخ ريخته و خوب بزنيد تا در آب حل شود و آن را روي آرد بپاشيد و آرام خمير را گلوله كرده و در كيسه نايلون بگذاريد تا حداقل نيم ساعت در يخچال بماند بعد خمير را با كمك دو نايلون كه يكي را زير و ديگري را روي آن گذاشته باز كنيد و با كمك همان نايلون زيرين آن را در قالب بگذاريد و با دست خمير را در كف و ديواره قالب بچسبانيد. كره و پودر قند را با همزن بزنيد تا پف كند. تخم مرغ را اضافه و يك دقيقه ديگر هم بزنيد. بادام، فندق و آرد را با هم آسياب كرده و همراه آبانگور به تخممرغ و كره افزوده و با قاشق تمام مواد را مخلوط نماييد و در قالب روي خمير بريزيد و رويش را صاف كنيد. گيلاسها را طبق سليقة خود روي تارت بريزيد و در فر داغ آن را بپزيد.
منبع : شور و شیرین