Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:06

2
تیر
طرز تهیه پای گوشت ایرلندی

طرز تهیه پای گوشت ایرلندی

در گزارش زیرطرز تهیه پای گوشت ایرلندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش تبیان، امروز قصد داریم طرز تهیه پای گوشت ایرلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی............... ۴ عدد بزرگ

کره............. ۱ قاشق غذاخوری

پیاز کاملاً خرد و ریز شده.................... ۱ قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده................. یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل

هویج، خرد شده.................. ۵ عدد

روغن گیاهی................ ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ...............۱ عدد

گوشت چرخ شده، بدون چربی................... ۵۰۰ گرم

آرد............... ۲ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی...................... ۱ قاشق غذاخوری

آب گوشت............... سه چهارم پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

روش تهیه:

* پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید. سیب زمینی‌ها می‌بایست حدود ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بپزند، ولی نباید خیلی نرم و شل شوند. آن‌ها را بیرون بیاورید و بکوبید.

* سپس کره، پیاز کاملاً خرد شده و یک چهارم پیمانه پنیر را با سیب زمینی کوبیده شده مخلوط نمایید و به آن‌ها مقداری نمک و فلفل بزنید.

* مجدداً مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج را داخل آن بریزید تا حدود ۱۵ دقیقه بپزد، ولی نباید خیلی نرم شود. هویج پخته شده را بکوبید.

* دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه نمایید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تیره‌تر شود. آرد را به آن‌ها بیفزایید تا حدود ۱ دقیقه همراه گوشت حرارت ببیند. سس گوجه و آب گوشت را داخل مخلوط گوشت بریزید و دمای گاز را زیاد کنید.

* وقتی آب گوشت شروع به جوشیدن کرد، دمای گاز را کاهش دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. (می‌توانید از نخود فرنگی هم در ترکیب گوشت اضافه نمایید)

 گوشت را به یک ظرف پیرکس منتقل نمایید. روی آن یک لایه از هویج کوبیده شده بریزید و روی آن‌ها را با ترکیب سیب زمینی بپوشانید و باقیمانده پنیر را روی آن‌ها بریزید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده، قرار دهید تا سطح پنیر تیره رنگ شود.

برچسب ها: پای گوشت تعداد بازديد: 162 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز