تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شير ولرم........... 250 ميلي ليتر (1 پيمانه)
آب ولرم................ 60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)
وانيلين............... يك چهارم قاشق چايخوري
كرة نرم شده..................... 120 گرم
تخم مرغ همزده.................. 2 عدد
نمك................ يك دوم قاشق چايخوري
شكر................... 90 گرم
آرد................... 625 گرم
پودر مايه خمير................ 3 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
مواد لازم مياني:
كرة نرم شده.................. 125 گرم
شكر.................... 180 گرم
دارچين آسياب كرده........... 2-3 قاشق سوپخوري
گردوي برشته و ريز خرد كرده .........................100 گرم (در صورت دلخواه)
بیشتر بخوانید:
موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!
گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای
جامبو شلز؛ این پاستاهای شکم پر خوشمزه
طرز تهیه
همة مواد لازم خمير را در كاسة همزن برقي بريزيد و با مفتول مخصوص خمير، آن را هم بزنيد تا خمير نرم و مناسبي به دست آيد. چنانچه خمير بيش از حد چسبنده بود، قدري آرد را كم كم به آن بيفزائيد (هربار 1 قاشق سوپخوري) و چنانچه بيش از حد خشك بود، هربار يك قاشق سوپخوري آب ولرم به آن بيفزائيد. آنگاه خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را بپوشانيد و صبر كنيد تا حجم خمير دو برابر شود. حالا خمير را به اندازة تقريبي 40×60 سانتيمتر باز كنيد و كرة نرم مواد مياني را رويش بماليد. سپس مخلوط شكر، دارچين و گردو را روي آن بپاشيد و خمير را از درازا رول كنيد. اكنون آن را به عرض تقريبي دو و نيم سانتيمتر ببريد و با فاصله ازهم، روي سيني چربكرده بچينيد و قدري روي رولها را با دستتان تخت كنيد. اينك روي سيني را بپوشانيد و در حدود 45-60 دقيقه در جاي گرم نگه داريد تا حجم خمير دو برابر شود. حالا رولهاي دارچيني را به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد. اكنون رولهاي دارچيني را براي پذيرائي، در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.
يادآوري: ميتوانيد رولهاي دارچيني را پس از برش و قرار دادن در سيني، با سليفون بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. روز بعد آن را از يخچال درآوريد و يك ربع در دماي محيط نگه داريد و بعد در فر بپزيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه