کیان رنجبر
مواد لازم برای 6-8 نفر
لازانیا ۱ بسته
گوشت چرخکرده 300 گرم
سیر له کرده ۲ حبه
پیاز رنده کرده ۱ عدد
فلفل دلمهای خرد کرده ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۲ -۳ قاشق سوپخوری
سیر له کرده اضافی 2 حبه
روغن به میزان لازم
آب یک پیمانه (250 میلیلیتر)
گوجه گیلاسی 15 عدد
گردو خرد کرده یک دوم پیمانه
ریحان تازه چند شاخه
پنیر موزارلا رنده کرده ۱۰۰ گرم
روش تهیه رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
لازانیا را بهمدت ۳ دقیقه در آبجوش قرار دهید. آنگاه آبکش کنید.
سپس در تابه مناسبی گوشت، سیر، پیاز، فلفل دلمه و نمک و فلفل را تفت دهید.
حالا رب گوجهفرنگی را به همراه سیر اضافی و قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
اینک آب را بیفزائید و سس را هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا سس را در ظرف مناسب نسوزی بریزید.
سپس روی هر ورق لازانیا قدری از مایه گوشتی فراهم کرده بریزید و از لبه آن را رول کنید.
اکنون رولهای لازانیا را روی سس قرار دهید.
سپس رویش گوجه گیلاسی، گردو، ریحان و پنیر موزارلا بریزید و به مدت 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا رویش طلایی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
لازانیای اسفناج و پنیر بلوچیز
لازانیا کلم براکلی