Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 11:09

5
شهریور
مربای به

مربای به

به‌ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت پره‌هاي پرتقال ببريد. سپس آنها را همراه با دانه‌هاي وسط به، در ظرفي مسي يا لعابي بريزيد و آب را به آن اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا حدود 10 دقيقه بپزد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد

مواد لازم

به ......................450 گرم

شكر............... 3 پيمانه

آب............... 5 پيمانه

دانه‌هاي به ......................به ميزان لازم

جوهرليمو ...................1 قاشق چايخوري

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مربا کنجد مقوی و خوشمزه

طرز تهیه مربا گوجه فرنگی در ۳۰ دقیقه

 

 

 

 

 

روش‌تهیه

به‌ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت پره‌هاي پرتقال ببريد. سپس آنها را همراه با دانه‌هاي وسط به، در ظرفي مسي يا لعابي بريزيد و آب را به آن اضافه كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا حدود 10 دقيقه بپزد. سپس شكر را به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا مربا بجوشد.  در ظرف را بگذاريد و به مدت 4 ساعت و با حرارت بسيار ملايم مربا را بجوشانيد تا رنگ آن قرمز شود و شيرة آن غليظ و لعابدار گردد. در آخر جوهرليمو را اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد. سپس به مدت 24 ساعت روي آن دم‌كني قرار دهيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مربا، شکرک زدن مربا، مربای به، طرز تهیه مربای به، طرز تهیه مربا تعداد بازديد: 138 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز