Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:50

3
شهریور
شيرينی اسكار

شيرينی اسكار

كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زردة‌ تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزي مواد را مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير شيريني را برداريد

مواد لازم برای حدود 40 عدد

كره .................... 150 گرم

پودر شكر ................ 100 گرم

پودر هل................ يك‌دوم قاشق چايخوري

زردة تخم‌مرغ................... 2 عدد

آرد.................... 250 گرم

سفيدة تخم‌مرغ همزده....................... 2 عدد

گردوي خرد كرده..................... 130 گرم

خلال پسته.................... 100 گرم

پودر شكر..................... به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی

 

 

 

روش‌تهیه

كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زردة‌ تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزي مواد را مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير شيريني را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيدة تخم‌مرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روي سيني شيريني‌پزي بگذاريد. حالا سيني را در فر گرم كرده با دماي 170 درجة سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيريني‌ها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، طرز تهیه شیرینی، شیرینی خانگی، خلال پسته تعداد بازديد: 194 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز